Assortiment

Zonder liefde - Stefan Brijs

Paul is van slag door zijn onverwachte scheiding, Ava heeft in haar verlangen naar passie haar vriend verlaten. Ze vinden steun bij elkaar, een noodalliantie die uitgroeit tot een hechte vriendschap. Spreker(s): Pieter van Nieuwenhuyze
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Zonder liefde van Stefan Brijs is prikkelend, spannend, soms geestig en vaak schrijnend. Vriendschap, liefde, lust en bedrog, waarin iedereen er op zijn of haar manier het beste van probeert te maken – of misschien wel net niet.

Paul en Ava, allebei eind twintig, ontmoeten elkaar op een precair moment in hun leven. Paul is nog van slag door zijn onverwachte scheiding, Ava heeft in haar voortdurende verlangen naar passie – voor de zoveelste keer en nu voorgoed haar vriend verlaten. Ze vinden steun bij elkaar, een noodalliantie die uitgroeit tot een hechte vriendschap, waarbij ze elkaar helpen in hun wanhopige zoektocht naar wat liefde zou moeten zijn. Paul volgt de weg van contactadvertenties, Ava laat zich leiden door haar gevoelens. Uiteindelijk komen ze tot dezelfde conclusie: liefde is niet maakbaar. Maar wat met vriendschap?

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: AtlasContact
Spreker(s): Pieter van Nieuwenhuyze

Speelduur: 6 uur 14 min

Grootte: 513 MB

ISBN: 9789025457792