Assortiment

Zondagsgeld - Philip Snijder

Trefzeker, liefdevol en met oog voor detail tekent Philip Snijder niet alleen het leven in een arme volkswijk, maar ook het opgroeien van een intelligente jongen die van medespeler tot toeschouwer wordt. Spreker(s): Frank Rigter
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een jongen beleeft het einde van zijn kindertijd in een armoedig en vergeten stukje Amsterdam: het Bickerseiland van midden jaren zestig. Het is een besloten gemeenschap waarin de familie van de jongen alomtegenwoordig is.

Zijn voorouders hebben zich hier ooit gevestigd, vervolgens hebben de generaties elkaar steeds talrijker opgevolgd en wisten zij op dezelfde vierkante kilometer steeds meer woninkjes te vullen. Dit is de enige wereld die de elfjarige hoofdpersoon van Zondagsgeld kent. Toch voelt hij zich er steeds meer buiten staan, hoezeer hij daar ook tegen vecht.

Trefzeker, liefdevol en met oog voor detail tekent Philip Snijder niet alleen het leven in een arme volkswijk, maar ook het opgroeien van een intelligente jongen die van medespeler tot toeschouwer wordt.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Frank Rigter
literaire fictie (275)
Roman (1985)
Rubinstein Audio (812)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 4 uur 12 min

Grootte: 231 MB

ISBN: 9789463628570