Assortiment

Zomer - Alec & Audrey - Lis Lucassen

De wereld lag aan Audrey's voeten, maar ze moest gedwongen afscheid nemen van haar zangcarrière. Wanneer ze Alec ontmoet, realiseert ze zich dat ze moet kiezen: de liefde of haar carrière. Spreker(s): Jantine van den Bosch
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Zomer - Alec & Audrey is deel drie uit de Hitte trilogie.

De wereld lag aan Audrey's voeten, maar de druk bleek te groot en ze moest gedwongen afscheid nemen van haar zangcarrière. Nu vier jaar later is het tijd voor een comeback. Alleen is Audrey het vertrouwen in zichzelf kwijt. Iedere noot die ze zingt, voelt als bedrog en de meeste tijd kan ze alleen optreden als ze pillen heeft geslikt en amper doorheeft dat ze bestaat. Wanneer ze Alec ontmoet, maakt hij er geen geheim van compleet voor haar te willen gaan. Maar alleen als zij bereid is zichzelf helemaal aan hem te geven.
Alec is vastbesloten zijn leven op de rails te houden nu hij weer op vrije voeten is. Maar op een fatale avond knalt alles kapot wat hij zo zorgvuldig heeft opgebouwd. Samen met Audrey slaat hij op de vlucht, maar hun reis wordt veel meer dan ze voor ogen hadden.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Jantine van den Bosch
Speelduur: 7 uur 0 min

Grootte: 577 MB

ISBN: 9789462551664