Assortiment

Zo doen we dat hier - Martje van der Brug

Martje van der Brug heeft het talent heikele sociale kwesties op spitsvondige wijze bespreekbaar te maken en doet dat briljant in 'Zo doen we dat hier'. Spreker(s): Dieuwertje Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Martje van der Brug schreef eerder Havo is geen optie en Wat doen we met moeder.

In Zo doen we dat hier wordt Dirk na een ongelukkig incident op de studentensociëteit door het bestuur geschorst. Hij duikt onder op het landgoed van zijn ouders in Berkheij om zijn rechtenstudie af te ronden, terwijl zijn vader met behulp van zijn netwerk probeert aansprakelijkheid en een schandaal te voorkomen.

Ondertussen zet Dirks moeder zich in voor vluchtelingen. Ze stelt het leegstaande koetshuis beschikbaar aan de gemeente voor een gezin uit Saoedi-Arabië. Dirk valt voor de charmes van de mooie dochter Yasmin, die zich vlot aanpast aan de Nederlandse zeden. Haar broer Ahmed houdt echter vast aan de sharia en vindt de aanpassing van zijn familie aan de Westerse waarden onacceptabel.

Martje van der Brug heeft het talent heikele sociale kwesties op spitsvondige wijze bespreekbaar te maken en doet dat briljant in Zo doen we dat hier.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Dieuwertje Blok

Speelduur: 9 uur 7 min

Grootte: 501 MB

ISBN: 9789463623711