Assortiment

Zelfvertrouwen in elke sociale situatie - Hypno-sessie - Dave Albrecht

Dit audioboek is de sleutel naar een sterker en blijvend zelfvertrouwen. Hoe vaker je luistert, hoe groter het resultaat in je persoonlijke en zakelijke relaties. Spreker(s): Dave Albrecht
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

“Succes in elke sociale situatie” zou wel eens de belangrijkste stap in je sociale leven kunnen zijn tot nu toe.

De auteur en maker van deze “hypno-sessie” wind er geen doekjes om dat hij zelf in verleden voor grote uitdagingen heeft gestaan op sociaal vlak.

– Angst om met mensen te spreken
– Niet weten wat je wilt zeggen
– Dichtklappen zonder reden
– Je ongemakkelijk voelen bij anderen
– Geen contact durven maken
– Je er niet toe doen voelen

….zijn allemaal zaken die de auteur overwonnen heeft en hij hoopt jou jaren van ellende te besparen met de unieke methode van dit programma.

Dit audioboek komt met een bonus optie voor het ontvangen van een aantal video’s die verdieping geven in succesvolle sociale vaardigheden.

Het audioboek zelf biedt echter iets wat geen enkel boek of informatieoverdracht kan geven: een verandering in hoe jouw zenuwstelsel omgaat met sociale situaties.

Belangrijkste uitgangspunt van dit programma is dat je er minstens 30 dagen, elke dag naar dient te luisteren.

30 dagen is namelijk een wetenschappelijk bewezen keerpunt waarbij gewoonte’s zich vormen. De gewoonte die dit programma aanleert is om met totaal zelfvertrouwen in het leven te staan.

Het onderbewustzijn

De belangrijkste tool die de auteur benut is werken met het onderbewustzijn. We zijn allemaal “geprogrammeerd” om ons op een bepaalde manier te gedragen.

Die programmering is afhankelijk van de twee meest essentiële krachten in het menselijk bestaan:

Het vermijden van pijn
Het bereiken van plezier

Het is heel simpel: de enige reden waarom we iets niet doen (zoals op iemand afstappen) is omdat we hier meer pijn dan plezier aan linken.

Zo is iedereen op een of andere manier geprogrammeerd vanuit het verleden: Een dominante of juist afwezige ouder, een trauma in de omgang met andere kinderen of simpelweg onvoldoende blootstelling aan essentiële activiteiten vormen de basis van ons sociale leven.

Als mensen linken we pijn en plezier aan bepaalde kernthema’s in ons leven. Sociale omgang met anderen is één van die thema’s en als we hier meer pijn aan linken dan plezier levert dit allerlei blokkades op.

Dit audioboek kan door iedereen beluisterd worden die een verbetering in zijn contacten met anderen wil zien. Spiritualiteit of metafysica kan voor sommige mensen nuttig zijn, maar in wezen draaien sociale contacten om actie en gevoel. Dat laatste is precies waar jij in dit programma mee aan de slag bent.

Dat maakt dingen leuker, makkelijker en effectiever voor je. Binnen een korte tijd en met blijvende resultaten.

De auteur laat geen steen omgekeerd om het beste resultaat in je naar boven te brengen: Door een krachtige, hypnotische soundtrack wordt met elke beluistering het neurologische pad in jouw brein geherstructureerd.

De tracks zijn als volgt ingedeeld:

1: Inleiding
2: Hoofdsessie
3: Korte sessie
Bonustrack 1: Crystal Classics
Bonustrack 2: New age
Bonustrack 3: Voor tijdens het sporten

De bonustracks brengen iemand niet in trance en zijn zo ontworpen dat je er naar kunt luisteren en tegelijkertijd andere dingen kunt doen zoals sport of huishoudelijk werk. Effectief voor je tijdsindeling dus.

Overflow Systeem

Om het meeste profijt uit dit programma te halen is het belangrijk om een goede hoofdtelefoon te gebruiken. Dat hoeft geen dure te zijn, als deze maar een links en een rechts ingang heeft.

De auteur heeft dit programma namelijk zo ontworpen dat je van links, rechts en het midden verschillende boodschappen binnenkrijgt. Dat kan in het begin even wennen zijn, maar als snel merk je dit niet eens meer.

Dit is wat we het “Overflow Systeem” noemen: er komt dusdanig veel informatie binnen dat het onderbewustzijn het overneemt van het reguliere bewustzijn en er dus echte, diepgaande en blijvende transformatie gemaakt kan worden.

Deze overflow kan bij de eerste keer luisteren wellicht wat overweldigend zijn. We beloven je: daar raak je snel aan gewend. Je gaat er namelijk vanzelf overheen luisteren.

Testimonials:

Vanwege mijn problemen met acné en rosacea heb ik altijd moeite gehad met het krijgen van vrienden en ook ik heb nog nooit een vriendin gehad. De laatste jaren heb ik hier wat stappen mee gemaakt dus ik was erg nieuwsgierig toen Dave me vroeg of ik dit programma uit wilde proberen. Ik vond het eerst een beetje zweverig en geloofde ook niet zo dat het zou werken. Ik denk dat ik al na een paar dagen luisteren juist een heel groot verschil merkte. Ik denk dat je gewoon een soort “chillmodus” krijgt elke keer als je met mensen wilt praten en dat helpt wel heel goed moet ik zeggen. – Joris, 19 jaar, student en parttime vakkenvuller.

Ik loop al twee jaar bij een psycholoog. Sinds ik mijn oude baan door reorganisaties ben verloren heb ik ontzettend veel moeite met sollicitatiegesprekken. Ik ervoer constant dat ik mezelf moest verdedigen, ondanks studie en werkervaring. Hierdoor raakte ik bij elk sollicitatiegesprek in een neerwaartse spiraal: doordat het gesprek niet goed liep begon ik me slechter over mezelf te voelen wat er voor zorgde dat ik het eerstvolgende gesprek nog belabberder deed enzovoort. Ik heb nu zo’n 10 dagen intensief geluisterd naar dit programma, ook de bonustracks vooral tijdens het sporten en ik moet zeggen dat ik me heel anders voel én ik mag binnenkort komen naar een tweede gesprek! Dank je wel Dave en blijf vooral dit soort programma’s maken! – Yvonne, 32 jaar, werkzoekende.

Ik heb het niet snel, maar ik werd echt even van m’n sokken geblazen toen ik de eerste keer naar dit programma luisterde. Dave roept hele intense beelden op van kracht en verandering (en daarnaast van alles en nog wat). Als je daar meerdere malen naar luistert kun je jezelf niet meer tegenhouden om je gewoon veel lekkerder te voelen tijdens gesprekken met mensen. – André, 46 jaar, zelfstandig ondernemer.

De eerste keer luisteren had ik een sterk emotionele ervaring. Mijn vader is op jonge leeftijd overleden en ik heb mijn moeder altijd moeten helpen in het opvoeden van mijn zussen. Hierdoor cijferde ik mezelf in de loop van de jaren een beetje weg wat allerlei problemen opleverde. Hoewel ik er pas mee begonnen ben vind ik dit een hele prettige manier om m’n leven zelf weer een beetje in de hand te krijgen. Ik maakte gisteren zelfs grapjes met collega’s iets wat ik eerst nooit durfde te doen. Het audioboek is best diep, gevoelig, maar soms ook grappig wat heel leuk is. – Siham, 34 jaar, anesthesist.

Toen Dave vroeg of ik bij wijze van experiment naar dit programma wilde luisteren wist ik even niet zo goed wat ik er mee moest. Ik heb mezelf nooit echt gezien als een sociale vlinder of iemand die de bal aan het rollen krijgt tijdens feestjes. Ik ben altijd iemand van het grijze midden. Op mijn leeftijd weet je dat nou eenmaal”, dacht ik. Ik moet toch zeggen dat ik na het beluisteren van deze sessies (wat ik overigens echt zalig vindt!) een verschil bij mezelf begon te merken: na de dood van mijn man had mijn persoonlijkheid toch wat van haar glans verloren. Natuurlijk heb ik m’n kinderen en wat vriendinnen van de bridgeclub, maar ik was vroeger altijd zo spontaan. Daar rolde nog wel eens een vriendschap uit. Dit audioboek leert je om eerst wat aan jezelf te doen en het niet allemaal van anderen af te laten hangen. Natuurlijk luister je naar wat hij allemaal vertelt tijdens de tracks, maar wat er precies gebeurt weet ik eigenlijk niet. De bonustracks zijn leuk om naar te luisteren tijdens het strijken of de afwas. Mijn vriendinnen en m’n dochter lieten me in elk geval weten aangenaam verrast te zijn, dus het zal wel een goed resultaat zijn. Gertrude – 68 jaar, oma.

Wat gaaf dat je hier zo snel effecten mee kunt bereiken! Ik krijg vaak het verwijt dat ik een beetje houterig ben. Ik hecht nou eenmaal meer waarde aan cijfertjes en feiten dan emoties. Dave had mij echter op slinkse wijze enthousiast weten te maken om hiermee aan de slag te gaan en toen ik eenmaal een weekje had geluisterd merkte ik dat ik veel meer kanten op kon. Kijk, ik zal altijd wel een beta-persoon blijven hoor, maar dat wil niet zeggen dat de deur naar prettige sociale contacten voor altijd gesloten is. En dat is precies wat ik van deze hypno-sessie meegekregen heb – Simone, 27 jaar, student en parttime winkelmedewerkster.

Elke verkoper heeft wel eens slechte dagen en ik vermoed wel dat zoiets als dit daarbij kan helpen – Jurgen, 37 jaar, accountmanager.

Dit is gewoon hypnose, hoorspel en persoonlijke ontwikkeling in één. Een soort bioscoopfilm voor je geest. Dave leid je op heel kunstzinnige wijze door allerlei sociale handigheidjes (zo noem ik het maar even) die je verder helpen. Indra, 45 jaar, consultant.

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Dave Albrecht

Audiobook Factory (59)
zelfhulp (187)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 1 uur 10 min

Grootte: 96 MB

ISBN: 9789463270526