Assortiment

De wonderlijke broertjes Pim en Pietje - Waarom de dieren in Artis op zaterdag zo moe zijn! - Youp van t Hek

Het eerste kinderboek van Youp van 't Hek. Door de stem van Youp en de vrolijke muzikale omlijsting van Ton Scherpenzeel wordt het een groot plezier om het verhaal steeds opnieuw te horen. Leeftijd: 4+ Spreker(s): Youp van 't Hek
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Zoals vele vaders vertelt ook Youp iedere avond, als de cabaretier thuis is, een verhaal. Over de eend die een kip bleek te zijn, over konijn Flapoor, de duif zonder naam en Snuffie de hond. Deze zelfverzonnen verhalen werden steeds langer en spannender. Een van de favoriete verhalen van zijn kinderen was: Waarom de dieren in Artis op zaterdag zo moe zijn! Youp besloot het verhaal uit te werken tot een kinderboek en vroeg aan de Groningse kunstenaar/tekenaar Olga Wiese of zij het boek wilde illustreren. Deze samenwerking leidde tot het prachtige, kleurrijke boek De wonderlijke broertjes Pim en Pietje.

De luisterboekversie wordt voorgelezen door Youp van 't Hek zelf. Door de stem van Youp en de vrolijke muzikale omlijsting van Ton Scherpenzeel wordt het een groot plezier om het verhaal nog eens te horen en nog eens, nog eens, nog ... eens.

Inhoud
1. Wonderlijke broertjes
2. Uitstapje
3. Traliesdier
4. Naar Artis
5. De sleutelbos
6. Ongerust
7. Een plan
8. Door de nachtstad
9. De praataap
10. Feest

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Thomas Rap
Spreker(s): Youp van 't Hek
Speelduur: 1 uur 9 min

Grootte: 48 MB

ISBN: 9789400404953