Yoga Nidra - De diepe ontspanningstechniek voor lichaam en geest - Barbara Kündig

Yoga Nidra is gemakkelijk uit te voeren en is geschikt voor iedereen. Dit luisterboek bevat twee oefeningen die allebei een half uur duren: Yoga Nidra I en de meer verdiepende Yoga Nidra II. Spreker(s): Jolanda Stots
€ 15,00 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning die het mogelijk maakt om je in een halfuurtje lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Bij het beoefenen van Yoga Nidra ‘pendelen’ lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Het innerlijk bewustzijn blijft echter helder wakker. Zo kunnen lichamelijke en geestelijke spanningen worden losgelaten en blokkades worden doorbroken.

Yoga Nidra is gemakkelijk uit te voeren en is geschikt voor iedereen. Bij uitdagingen en in stressvolle situaties helpt Yoga Nidra je om rustig en gefocust te blijven en geeft energie. Het ontspannende effect van een halfuurtje Yoga Nidra staat gelijk aan drie uur diepe slaap. Bovendien kan het bijdragen aan het genezingsproces bij bepaalde gezondheidsklachten zoals slaapproblemen, chronische pijn, burn-out, astma en migraine.

Het luisterboek bevat twee oefeningen die allebei een half uur duren: Yoga Nidra I en de meer verdiepende Yoga Nidra II.

Uitgegeven door: Panta Rhei
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Panta Rhei
Spreker(s): Jolanda Stots
Speelduur: 0 uur 52 min

Grootte: 72 MB

ISBN: 9789088401763