Assortiment

Vrijheid - Willem Jan van de Wetering

We willen VRIJ zijn. Maar zijn we ook vrij? Willem Jan van de Wetering neemt je mee naar werkelijke vrijheid door de weg van vrijheid te betreden en te volgen. In negen stappen kom je tot werkelijke vrijheid. Spreker(s): Willem Jan van de Wetering
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

We willen VRIJ zijn. Maar zijn we ook vrij? Gevangen voelen, vast zitten, geen kant op kunnen, niet durven. Het zijn begrippen die ons niet aanstaan, maar ons wel kunnen overkomen. Op dit luisterboek neemt Willem Jan van de Wetering je mee naar werkelijke vrijheid door de weg van vrijheid te betreden en te volgen. In negen stappen kom je tot werkelijke vrijheid.

De eerste stap die je te nemen hebt is het creëren van veiligheid. Als je je niet veilig voelt kan je niet verder en blokkeert de rest. De volgende stap is verbinding. Door je werkelijk te verbinden met jezelf en mensen die je dierbaar zijn ontstaat het gevoel van vrijheid. Ontvankelijk zijn wil zeggen dat je open staat voor datgene dat jou aangereikt wordt. Zelfstandigheid is de stap die je bij je diepere zelf brengt en je laat ervaren dat je niemand nodig hebt om iets te beslissen of te bereiken. Eenheid in jezelf is de volgende stap en tevens de basis voor je gezondheid en je handelen. Intiem durven zijn geeft aan dat je intiem mag zijn met jezelf en je masker af mag leggen. Zonder bescherming gebeurt niet datgene waar je bang voor was, want nu ontdek je de schoonheid in jezelf en anderen. Ontluiken is om de bloem die in je zit tot bloei te laten komen. En de laatste stap is verantwoordelijk. Jij bent verantwoordelijk voor wat je doet en niemand anders.

Als je deze stappen hebt doorlopen ben je VRIJ. Deze stappen kom je steeds weer tegen in je leven. Sommigen zijn beschadigd waardoor je geen vrijheid ervaart. Door dit luisterboek meerdere keren te beluisteren worden die stukken geheeld en mag jij de vrijheid ervaren van het vrij zijn!

Inhoud
De weg naar vrijheid
Stap 1: Veiligheid
Stap 2: Verbondenheid
Stap 3: Zelfstandigheid
Stap 4: Eenheid
Stap 5: Seksualiteit
Stap 6: Verantwoordelijkheid
Stap 7: Vrijheid
Uitgegeven door: GVMedia
Spreker(s): Willem Jan van de Wetering
Speelduur: 0 uur 50 min

Grootte: 47 MB

ISBN: 9789055992874