Assortiment

Wij - Kun je met een onvergetelijke vakantie je huwelijk redden? - David Nicholls

Douglas Petersen wordt midden in de nacht door zijn vrouw Connie gewekt met het bericht dat ze hem wil verlaten. Spreker(s): Paul de Munnik
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Douglas Petersen wordt midden in de nacht door zijn vrouw Connie gewekt met het bericht dat ze hem wil verlaten. Hun zoon Albie gaat na de zomer het huis uit om te studeren en zij vindt dat het de hoogste tijd is om te scheiden, nu hun ouderlijke taak erop zit.

Douglas houdt van zijn vrouw en het vooruitzicht van een leven alleen jaagt hem angst aan. Maar hij heeft nog een kans. Er staat nog een familievakantie gepland, een Europese rondreis langs steden als Parijs, Barcelona en Amsterdam. Hij besluit dat dit de trip van hun leven moet worden: de vakantie die hen weer nader tot elkaar zal brengen, waarin hij het respect van zijn zoon en de liefde van zijn vrouw terugwint. De hotels zijn geboekt, de tickets gekocht, de route uitgestippeld. Wat kan er nu in hemelsnaam nog misgaan?

Wij is zowel groots als intiem, zowel grappig als hartverscheurend. Het is een liefdesverhaal en een onvergetelijke road trip in één, met alle hilarische situaties, genoegens en uitdagingen van een grote reis – letterlijk en figuurlijk.

'Wij is een perfect boek.' The Independent

'Een roman die zowel oprecht hilarisch als diep ontroerend is. Ik ben helemaal weg van dit boek.' S.J. Watson

Uitgegeven door: Meulenhoff Boekerij bv
Imprint: Boekerij
Spreker(s): Paul de Munnik
Speelduur: 11 uur 19 min

Grootte: 522 MB

ISBN: 9789052862507