Assortiment

Lachen met Lien - Een kleurrijk boeket van Indische moppen, verhalen en meer door Tante Lien (Wieteke van Dort) - Wieteke van Dort

Talloze Indische moppen en verhalen, afgewisseld met de liedjes 'Elke vogel zingt zoals gebek(t)', 'In de Kali Brantas' en 'Tjeboklied', verteld en gezongen door Tante Lien. Spreker(s): Wieteke van Dort
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een kleurrijk boeket van talloze Indische moppen, verhalen en meer, afgewisseld met drie liedjes, verteld en gezongen door Tante Lien.

Lieve Luitjes,
Eindelijk is 'Lachen met Lien' ook als luisterboek beschikbaar. De grapjes komen van verschillende vrienden en kennissen. Ze werden mij verteld of toegezonden. Ook werden een aantal moppen mij ingefluisterd door veteranen.

Sommige grapjes van mijn kenallans bleken uit de uitgaven van Moesson 'Je lah je rot' en 'Je lah je kripoet' te komen. Daarom terima kasih aan Uitgeverij Moesson! Het sprookje van Hasj en Wietje is geschreven door een student. Alfares, de zoon van mijn goede vriend Aïs Lawa-Lata kwam er mee aan. De auteur is onbekend. Iet Eijbersen en Ton Ly Scholten dank voor jullie enthousiaste inbreng.

Ik draag dit luisterboek op aan mijn allerliefste Tante El. In één van de verhalen laat ik jullie met haar kennismaken. Tante Lien wenst jullie veel lol toe bij het luisteren naar dit luisterboek!

Veel liefs,
Tante Lien


Inhoud
1. Lachen met Lien 1 (Indische moppen)
2. De bioscoop in Soerabaja
3. Lachen met Lien 2 (Indische moppen)
4. Elke vogel zingt zoals gebek(t) (lied)
5. Tante El
6. In de Kali Brantas (lied)
7. De varkensjacht (Den farken)
8. Lachen met Lien 3 (Indische moppen)
9. Hasj in Wietje
10. Lachen met Lien 4 (Indische moppen)
11. Tjeboklied

Uitgegeven door: Stichting De Hoge Klapperboom
Spreker(s): Wieteke van Dort
Speelduur: 1 uur 8 min

Grootte: 61 MB

ISBN: 9789082091366