Assortiment

Wensvaders 3: Cash & Carry - Peter de Ruiter

De serie 'Wensvaders' volgt het Amsterdamse gaykoppel Kerry en Carsten, die over enige tijd vader hopen te worden van een tweeling. Twee meisjes. Deel 3: #3 Cash & carry. Spreker(s): Peter de Ruiter
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Feest! De wensvaders zijn vaders geworden van een gezonde tweeling: Uta en Sounia. Draagmoeder Fabiola maakt het goed. Maar onderweg is niet alles op rolletjes gegaan. De coördinatrice van de organisatie New Life blijkt wensouders geld afhandig te maken, ook Kerry en Carsten. Ze is op staande voet ontslagen. Hoe het is om draagmoeder te zijn, vertelt Pauline van Berkel uit Waalwijk, die twee andere gaykoppels gelukkig heeft gemaakt.

In het volgende deel hoor je onder meer een interview met draagmoeder Fabiola, die vertelt over haar gevoelens als ze afscheid moet nemen van de kleine Uta en Sounia. Ook komt de regelgeving rond draagmoederschap aan de orde, of beter: het gebrek daaraan. Gelukkig ligt er al een lijvig adviesrapport voor de regering in de kast.

Wensvaders is een productie van schrijver en uitgever Peter de Ruiter, die audioproducties maakt en publiceert onder de naam Luisterdoc.

Uitgegeven door: PixelPerfect Publications
Oorspronkelijke uitgever: Luisterdoc
Spreker(s): Peter de Ruiter
Speelduur: 0 uur 41 min

Grootte: 57 MB

ISBN: 9789491833557