Assortiment

Wensvaders 2: Hecha en México - Peter de Ruiter

De serie 'Wensvaders' volgt het Amsterdamse gaykoppel Kerry en Carsten, die over enige tijd vader hopen te worden van een tweeling. Twee meisjes. Deel 2: Hecha en México. Spreker(s): Peter de Ruiter
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Na jaren van voorbereiding nemen wensvaders Kerry en Carsten het vliegtuig naar Mexico, waar draagmoeder Fabiola twee weken later zal bevallen van een tweeling - hún tweeling. De eerste dagen worden ze heen en weer geslingerd tussen radeloosheid en verrukking. De tweeling is al zeer 'aanwezig'. Het gaykoppel blikt vooruit naar de juridische kwesties die moeten worden opgelost, de relatie met Fabiola als ze weer in Nederland zijn en de gezondheid van henzelf.

In de volgende afleveringen van de serie wordt het thema 'wensvader' compleet gemaakt met de ontwikkelingen in Mexico en Nederland en door gesprekken met ook andere (ervarings)deskundigen, zoals een Nederlandse draagmoeder, een lid van de Staatscommissie Herijking ouderschap en kinderen die zijn opgegroeid bij twee vaders of moeders.

Wensvaders is een productie van schrijver en uitgever Peter de Ruiter, die audioproducties maakt en publiceert onder de naam Luisterdoc.

Uitgegeven door: PixelPerfect Publications
Oorspronkelijke uitgever: Luisterdoc
Spreker(s): Peter de Ruiter
Speelduur: 0 uur 38 min

Grootte: 35 MB

ISBN: 9789491833540