Assortiment

We zijn verdwaald - Manon Duintjer

Hoe worden we wie we zijn? Komt er een moment dat we accepteren dat we niet altijd de antwoorden krijgen die we nodig hebben? Over de pogingen van een dochter en vader om nader tot elkaar te komen. Spreker(s): Afke Reijenga
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Hoe worden we wie we zijn? Komt er een moment dat we accepteren dat we niet altijd de antwoorden krijgen die we nodig hebben?
Over de pogingen van een dochter en vader om nader tot elkaar te komen.

Amsterdam eind jaren zeventig, terwijl yoga en de Oosterse levensfilosofieën steeds meer hun intrede doen in het nuchtere Hollandse leven, besluit Kims vader, een gevierd professor, zijn vrouw en dochter te verlaten en zijn geluk te beproeven in India. Vanuit de Himalaya stuurt hij Kim kaartjes met apocalyptische voorspellingen. Hierdoor ontwikkelt Kim, aangevuurd door haar moeder, een allergie voor alles wat met spiritualiteit te maken heeft.

Jaren later reist Kim samen met haar vader naar India in de hoop hem beter te begrijpen. Ze trekken via de stranden van Goa naar een ashram in het zuiden van India. Zal zij de antwoorden vinden die ze zoekt?
Een indringende roman, deels gebaseerd op Duintjers eigen jeugd, over de impact die de keuzes van ouders kunnen hebben op een kind.

Duintjer creëert fascinerende personages en schetst tegelijkertijd een levendig beeld van de spirituele hausse eind vorige eeuw.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Afke Reijenga

literaire fictie (275)
Roman (1985)
Rubinstein Audio (812)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 5 uur 59 min

Grootte: 328 MB

ISBN: 9789463630917