Wat overblijft - Lieneke Dijkzeul

Lieneke Dijkzeul beschrijft op ontroerende wijze de onmacht van mensen om elkaar te bereiken. Spannende nieuwe thriller in de Vegter-serie, door de auteur zelf voorgelezen. Spreker(s): Lieneke Dijkzeul
€ 10,99 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Richard Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat Verkallen niet bepaald geliefd was: niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin.

Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te trouwen. Die vrouw, uit Somalië afkomstig, is inmiddels wanhopig. Na vele jaren is ze het vechten tegen onbegrip en discriminatie moe en wil ze naar huis. Maar hoe zal ze in haar eigen land kunnen overleven met haar gehandicapte zoon?

Inspecteur Paul Vegter ontdekt dat Verkallen er jarenlang een minnares op nahield die hij vlak voor zijn dood aan de kant heeft gezet. Soms is het lot onrechtvaardig, altijd is het onontkoombaar. Niemand beseft dat beter dan de contemplatieve Vegter, die hard bezig is zijn eigen leven weer op de rails te zetten. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht te verliezen.

Wat overblijft is de spannende nieuwe thriller in de Vegter-serie. De stille zonde, het eerste boek met inspecteur Vegter in de hoofdrol, werd genomineerd voor de Diamanten Kogel. Het tweede, Koude lente, werd in 2008 genomineerd voor de Gouden Strop. Daarna volgde De geur van regen, dat voor beide prijzen genomineerd werd. In 2011 verscheen Verloren zoon, dat eveneens lovend werd ontvangen.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Imprint: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Lieneke Dijkzeul
Speelduur: 8 uur 58 min

Grootte: 281 MB

ISBN: 9789026348136