Assortiment

Nederland stopt! Met roken - Wanda de Kanter

Wie echt wil, kan stoppen met roken, zo luidt het motto van dit luisterboek. Auteurs en longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker maken duidelijk wat het oplevert om te stoppen, maar ook wat het kost om door te gaan. Spreker(s): Pauline Dekker, Wanda d
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Iedereen kan stoppen met roken! In dit luisterboek vertellen Pauline Dekker en Wanda de Kanter hoe. Dit boek maakt duidelijk wat het oplevert om te stoppen, maar ook wat het kost om door te gaan.

Nederland stopt! Met roken is eyeopener. In de auto of op de hometrainer krijgt de luisteraar een consult van beide longartsen, zodat hij optimaal voorbereid begint aan de stoppoging.

De auteurs, twee longartsen, bekend van de tv-serie Onder Specialisten, werken als longarts in het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk. Zelf hebben zij vroeger gerookt. Ze weten als geen ander hoe het is om te stoppen, en hielpen al duizenden patiënten van het roken af via hun grote rookstoppoli. En via hun boek, waarvan er al 30.000 zijn verkocht. Dit luisterboek helpt ter aanvulling op het boek maar staat ook op zichzelf.Ze stellen dat er niet één methode is die bij iedereen werkt, maar dat ieder zijn of haar eigen methode moet kiezen.
Uitgegeven door: Thoeris
Oorspronkelijke uitgever: Thoeris
Spreker(s): Pauline Dekker, Wanda de Kanter
Speelduur: 1 uur 12 min

Grootte: 41 MB

ISBN: 9789072219763