Assortiment

Wachten op woensdag - Een Frieda Klein thriller - Nicci French

Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. Frieda Klein wordt met tegenzin in deze zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van aanslag. Verkorte versie Spreker(s): Dieuwertje Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wachten op woensdag is een verhaal van verborgen levens, verdwenen meisjes en van de obsessies van diegene die verder kijkt dan de façade van het dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien. Een klein meisje vindt het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld om het leven is gebracht. Het politieonderzoek brengt een geheim leven aan het licht – maar niet de moordenaar.

Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. Frieda Klein wordt met tegenzin in deze twee zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van de wrede aanslag die ze ternauwernood overleefde.

Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, het derde luisterboek met Frieda Klein in de hoofdrol. Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje verder wordt blootgelegd.

Verkorte versie.

Frieda Klein #3

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Dieuwertje Blok
Speelduur: 10 uur 51 min

Grootte: 441 MB

ISBN: 9789026347849