Assortiment

Vrouwen die vreemdgaan - Hilarische, taboedoorbrekende roman - Wieke van Oordt

'Vrouwen die vreemdgaan' van Wieke van Oordt is een hilarische, taboedoorbrekende roman over een hormonaal geheim van vrouwen in de overgang. Spreker(s): Judith Kingston
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vrouwen die vreemdgaan van Wieke van Oordt is een hilarische, taboedoorbrekende roman over een hormonaal geheim van vrouwen in de overgang.

Bibi, halverwege de veertig, weet niet wat haar overkomt: tijdens een presentatie op een beurs voelt ze ineens de onbedwingbare neiging om met een man uit het publiek naar bed te gaan. Een paar weken later bekent ze haar overspel aan haar drie beste vriendinnen. En wat blijkt? Ze doen het allemaal.

Ze richten een club op: Vrouwen Die Vreemdgaan, en ze maken regels: niet vertellen, niet met bekenden, niet bij je partner weggaan en niet verliefd worden. Het gaat alleen om de seks, dus wat kan er misgaan?

De vier vriendinnen gaan er vol voor, maar hoe verder ze gaan, hoe meer ze geconfronteerd worden met de werkelijkheid. Wie houdt het vol? Wie liegt? En is het soms echt beter om de waarheid te verzwijgen?

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: LS Amsterdam
Spreker(s): Judith Kingston

feelgood (163)
LS Amsterdam (185)
relaties (123)
Roman (1985)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 7 uur 11 min

Grootte: 411 MB

ISBN: 9789024583546