Vrachtbrief - Zeven minnaressen, zeven brieven, zeven oldtimers en een ontwrichtende nalatenschap - Miriam Guensberg

Auto’s, vrouwen, bekentenissen en een indrukwekkende Poolse geschiedenis in deze wervelende roman over een Poolse charmeur.Meerstemmig ingesproken luisterboek, mét muziek! Spreker(s): Henk Waaijenberg, Nelleke Dansen
€ 12,99 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Ooit vocht de Poolse Myron Kaminski bij het Geallieerde Bevrijdingsleger. Na de oorlog werkt hij voor een geheim secretariaat van het Vaticaan, waar hij op duistere zaken stuit die alles te maken hebben met zijn eigen ontwrichte jeugd. Hij wordt Nederlander en vergaart een vermogen waarmee hij een unieke verzameling oldtimers aanlegt.
In het zicht van de dood voelt hij spijt en een intens verlangen naar de prachtige vrouwen die hij in zijn wilde jaren heeft bemind. Hij spoort zijn onwettige nazaten op en schenkt hun zeven topstukken uit zijn collectie. In zeven prikkelende bekentenissen neemt hij ons mee in zijn bewogen, amoureuze bestaan.
VRACHTBRIEF is een wervelende roman over een bandeloze charmeur die zijn leven lang de grenzen van het toelaatbare heeft opgezocht.

Het luisterboek is meerstemmig ingesproken, met muzikale ondersteuning.

Ter verrijking van de roman is op de website www.vrachtbrief-roman.com de muziek uit de roman te horen en zijn de achtergronden en de technische gegevens van de oldtimers te lezen.

Uitgegeven door: Uitgeverij De Kring
Imprint: De Kring
Spreker(s): Henk Waaijenberg, Nelleke Dansen

Speelduur: 5 uur 17 min

Grootte: 470 MB

ISBN: 9789462971394
Populaire tags