Assortiment

Take 7 - Vonne van der Meer

Een verhaal over verlangen. Verlangen naar aandacht, naar liefde, naar overgave. En de verandering die een man met een camera teweeg kan brengen. Spreker(s): Vonne van der Meer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Hij moet de film kunnen maken die hem voor ogen staat. Haar betrokkenheid kent geen grenzen.

Los Banos de Calderón, een slaperig gehucht in het binnenland van Andalusië, wordt opgeschrikt door het bezoek van een Deense filmmaker. De burgemeester van het eens befaamde maar in verval geraakte kuuroord ziet zijn kans schoon: deze man moet het dorp weer op de kaart zetten. Als de beelden van het zwavelbad, van witte huizen en bloeiende sinaasappelbomen over de hele wereld te zien zijn geweest, zullen de toeristen Calderón vanzelf weer weten te vinden.

De kunstenaar - op zijn beurt - heeft ook zo zijn plannen met het dorp en zijn bewoners. Calderón inspireert hem, doet hem boven zichzelf uitstijgen. Hij krijgt een geniaal idee. Een Nederlandse vrouw, een weduwe die in een dal buiten het dorp woont, treedt op als tolk, bemiddelaar. Zij gelooft in het talent van de Deen, als geen ander: hij moet de film kunnen maken die hem voor ogen staat. Haar betrokkenheid kent geen grenzen.

Take 7 is een verhaal over verlangen. Verlangen naar aandacht, naar liefde, naar overgave. En de verandering die een man met een camera teweeg kan brengen.
Uitgegeven door: AtlasContact
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AtlasContact
Spreker(s): Vonne van der Meer
Speelduur: 3 uur 41 min

Grootte: 112 MB

ISBN: 9789025439057