Assortiment

Bink en Pip gaan naar Engeland - Leer Engels met Vincent Bijlo en Mariska Reijmerink - Vincent Bijlo

Eerste boek van een reeks die bedoeld is voor kinderen die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken. Incl eboek (pdf) met alle teksten en bladmuziek. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bink en Pip Plezier zijn allebei zes. Ze zijn een tweeling, misschien wel de leergierigste tweeling van Nederland. Ze gaan logeren in Engeland, bij hun oom Bill en Tante Chips. Met Nederlands, weten ze, kun je daar niet aankomen, dat verstaat niemand. Mama Plezier leert ze een basiswoordenschat Engels.

Ze reizen per boot. Het is wel 22 uur roeien, maar gelukkig komen ze op volle zee oom Bill en tante Chips tegen. In het lekker warme schip hebben ze tijd om nog meer Engelse woorden en zinnetjes te leren.

Bink en Pip gaan naar Engeland is het eerste luisterboek van een reeks die bedoeld is voor kinderen tot en met 9 jaar die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken. Vincent Bijlo vertelt het verhaal en Mariska Reijmerink zingt bekende Engelse liedjes in aanstekelijke arrangementen. In het eboek (dat wordt meegeleverd als pdf-bestand) staan grote tekeningen van Juliette de Wit met alle Engelse woorden, zinnetjes en liedteksten.
Uitgegeven door: Unieboek | Het Spectrum
Oorspronkelijke uitgever: Prisma
Spreker(s): Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink
Speelduur: 0 uur 49 min

Grootte: 40 MB

ISBN: 9789000323036