Assortiment

Vijftig tinten hees - Overtuigen en beïnvloeden met je stem - Debby Mureau

Onze spreekstem wordt binnen één seconde beoordeeld en is daarmee een belangrijk instrument om te overtuigen en beïnvloeden. Debby Mureau vertelt hoe je jouw stem professioneel en gezond gebruikt. Spreker(s): Debby Mureau
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bij The Voice of Holland zien we hoe deelnemers in een split second worden beoordeeld. Soms raakt een stem ons, soms niet. Ook onze spreekstem wordt binnen één seconde beoordeeld, bijvoorbeeld op betrouwbaarheid en sympathie. Je stem is daarmee een belangrijk instrument om te overtuigen en beïnvloeden, of het nu gaat om de aansturing van een team, de pitch voor een project of de manier waarop je jezelf tijdens een (sollicitatie)gesprek profileert.
In Vijftig tinten hees vertelt Debby Mureau hoe je jouw stem zo professioneel, aantrekkelijk én gezond mogelijk kunt gebruiken. Ze leert je wat ze talloze business- en salesprofessionals, politici en mediastemmen eerder leerde: hoe je, door je stem te trainen, je overtuigingskracht kunt vergroten en het contact met anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden.
Inclusief interviews met ervaren en professionele stemmen, zoals Gerard Ekdom en Jan de Hoop.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Debby Mureau

Speelduur: 4 uur 25 min

Grootte: 364 MB

ISBN: 9789462552227