Assortiment

Verwarring - De Cazalets Deel 3 - Elizabeth Jane Howard

In ‘Verwarring’, deel 3 van 'De Cazalets', staan de lange, donkere jaren van de oorlog centraal, met voedselschaarste, de constante dreiging vanuit de lucht, berichten van gesneuvelde vrienden en geliefden. Spreker(s): Marjolein Algera
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Verwarring van Elizabeth Jane Howard staan de lange, donkere jaren van de oorlog centraal, met voedselschaarste, de constante dreiging vanuit de lucht, berichten van gesneuvelde vrienden en geliefden.

De chaos op het wereldtoneel wordt weerspiegeld in de turbulente privélevens van de Cazalets, die de oorlog grotendeels doorbrengen op het familielandgoed Home Place. Tot ieders verbazing stort de eigenzinnige Louise zich in een ongelukkig huwelijk met de veel oudere, ambitieuze Michael – die meer geïnteresseerd is in zijn officierscarrière, en in zijn moeder, dan in zijn jonge bruid. Polly moet wennen aan het leven na de dood van haar geliefde moeder. Zoë begint een affaire met een getroebleerde Amerikaan. Terwijl Clary probeert de hoop levend te houden dat haar vermiste vader Rupert ooit ongedeerd uit Frankrijk terug zal keren.

De Cazalets: voor de liefhebbers van Downton Abbey.

De Cazalets #3

Uitgegeven door: AtlasContact
Oorspronkelijke uitgever: AtlasContact
Spreker(s): Marjolein Algera
Speelduur: 17 uur 21 min

Grootte: 953 MB

ISBN: 9789025453817