Assortiment

Vechtlust - Het bizarre leven van international Fernando Ricksen - Vincent de Vries

Fernando Ricksen vertelt niet alleen in alle openheid en eerlijkheid over zijn moeilijke tijd als topvoetballer en hoe hij zich terug knokte, maar tevens hoe hij het gevecht aangaat met de dodelijke spierziekte. Spreker(s): Michiel Holsheimer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Twaalfvoudig international Fernando Ricksen (Heerlen, 1976) is een vechter. Niet alleen op het veld, waar hij als speler van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg geen duel schuwde en bij menig knokpartij betrokken was, maar ook ernaast. De vooroordelen, de verleidingen en de verslavingen werden bijna zijn ondergang. Zeker in het knotsgekke Schotland en het corrupte Rusland wist de Limburger nauwelijks raad met zijn drank-en drugsgebruik. Nadat Ricksen in 2013 zijn carrière beëindigde, kwam hij eindelijk tot rust. Maar die rust was, helaas, maar tijdelijk. Een paar maanden later kreeg Ricksen het bericht dat zijn leven compleet op zijn kop zette. Het was een doodvonnis. Hij leed aan ALS.
In deze geactualiseerde versie van Vechtlust vertelt Ricksen niet alleen in alle openheid en eerlijkheid over zijn moeilijke tijd als topvoetballer en hoe hij zich, als een echte strijder, terug knokte, maar vertelt hij tevens hoe hij het gevecht aangaat met de dodelijke spierziekte.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Imprint: VI Boeken
Spreker(s): Michiel Holsheimer

A.W. Bruna Uitgevers (298)
VI Boeken (2)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 13 uur 30 min

Grootte: 1112 MB

ISBN: 9789046173831