Assortiment

Tunnelmoord - Esther de Blank

Isabel Jansen, rechercheur bij de Franse politie, krijgt de opdracht naar Langres te gaan, waar in de kilometers lange tunnel van het kanaal Marne à la Saône een schippersechtpaar vermoord is Spreker(s): Chava Voor in 't Holt
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het is niet algemeen bekend, maar nog altijd varen vele tientallen zwaar geladen vrachtschepen vanaf Noord-Duitsland, Nederland en België via een imposant vaarwegenstelsel naar het zuiden van Frankrijk. In Frankrijk verbinden meer dan honderd jaar oude kanalen de verschillende grote rivierdalen. Dit decor vormt nog altijd een belangrijke levensader voor de Franse economie. Maar soms is het ook een decor voor verdriet en moord.

Isabel Jansen, een schipperskind met een Franse moeder en een Nederlandse vader, werkt als rechercheur bij de Franse politie en krijgt door haar achtergrond meestal de onderzoeken toegewezen die verband houden met de binnenvaart. In Tunnelmoord krijgt ze de opdracht naar Langres te gaan, waar in de kilometers lange tunnel van het kanaal Marne à la Saône een schippersechtpaar vermoord is.

Uitgegeven door: Lind & Co
Imprint: Lind & Co
Spreker(s): Chava Voor in 't Holt

Lind & Co (39)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 6 uur 13 min

Grootte: 342 MB

ISBN: 9789178619139