Assortiment

Tot dusver niets aan de hand - Sylvia Witteman

In deze bundel wisselt Witteman haar gebruikelijke uitzinnige uiteenzettingen af met het bespioneren van mensen in haar omgeving. Dat levert hilarische, maar vaak ook ontroerende taferelen op. Spreker(s): Miryanna van Reeden
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Er is niet leukers dan afluisteren. Wie goed oplet kan op straat, in winkels, in het openbaar vervoer of waar dan ook de vreemdste gesprekken opvangen. Willekeurige passanten die zich onbespied wanen voeren vaak absurde, groteske of hilarische conversaties.
In deze bundel wisselt Witteman haar gebruikelijke uitzinnige uiteenzettingen af met het bespioneren van mensen in haar omgeving. Dat levert hilarische, maar vaak ook ontroerende taferelen op. Wat hebben die keurige dames in het seksmuseum te bespreken? Hoe loopt het af tussen die twee Marokkaanse jongens en de ligfietser? Wat gebeurt er als er een auto op een Amsterdamse tram knalt? Waarom is het zo verschrikkelijk in pretpark Duinrell? Wanneer gaat die stokoude dame nou eindelijk eens dood? In Tot dusver niets aan de hand legt Witteman de humor en het verdriet van het menselijk tekort weer eens genadeloos bloot.

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Nijgh & Van Ditmar
Spreker(s): Miryanna van Reeden
Nijgh & van Ditmar (61)
Singel Uitgeverijen (540)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 4 uur 14 min

Grootte: 232 MB

ISBN: 9789038808895