Assortiment

Tom Groot 10 - Lekker bezig (zeker weten) - Liz Pichon

Fans van 'Het leven van een loser' zullen de hilarische avonturen van Tom Groot zeker waarderen. ‘Lekker bezig (zeker weten!)’ is deel 10 in de serie Tom Groot van Liz Pichon. Leeftijd: 9+ Spreker(s): Job Bovelander
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Fans van Het leven van een loser zullen de hilarische avonturen van Tom Groot zeker waarderen. Lekker bezig (zeker weten!) is deel 10 in de serie Tom Groot van Liz Pichon.

Tom, Delia en de rest van de familie Groot gaan op vakantie. Klinkt goed zou je zeggen, maar ze gaan naar een megaduffe camping… Hoe moet Tom zich bezig zien te houden op die doodsaaie plek? Nogal wiedes: door te doedelen natuurlijk! Opnieuw een hilarisch verhaal over de creatieve Tom, deze keer met ruimte om er zelf wat bij te doedelen.

De waanzinnige wereld van Tom Groot‘Tom Groot’ is een waanzinnig populaire serie kinderboeken in de stijl van Het leven van een loser: een dagboek met de grappigste avonturen, geïllustreerd met lollige tekeningetjes. Tom is een dagdromer, een groot striptekenaar en een meester in het verzinnen van smoesjes. Zijn grote zus Delia drijft hij tot waanzin, maar zijn lezers zijn vanaf de allereerste bladzijde gek op hem.

Uitgegeven door: StorySide
Oorspronkelijke uitgever: Gottmer Uitgeversgroep
Spreker(s): Job Bovelander
Speelduur: 1 uur 59 min

Grootte: 164 MB

ISBN: 9789177912194