Assortiment

MasterFlirt pakket - 'Hoe vind en bind je die vent' en 'MasterFlirt - hoe verleid je iedere vrouw' in één pakket - Tijn van Ewijk

'MasterFlirt - hoe verleid je iedere vrouw' en 'MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent' van de van tijdschriftartikelen en interviews bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk samen in een pakket. Spreker(s): Tijn van Ewijk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

MasterFlirt - hoe verleid je iedere vrouw en MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent van de van tijdschriftartikelen en interviews bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk samen in één pakket.


MasterFlirt - hoe verleid je iedere vrouw

MasterFlirt is een project dat vrouwen vaardiger maakt in hun omgang met mannen. Het werk baseert zich grotendeels op de evolutiepsychologie, waarvan de resultaten worden vertaald in praktische handvatten.

Bindingsangst bij mannen bestaat niet. Bindingsangst betekent alleen dat de man bij jou niet vindt wat hij nodig heeft. Als je die ware wilt vinden én binden, moet je dus goed weten wat hij nodig heeft en hem dát geven. Maar… wat hij nodig heeft is niet wat jij nodig hebt: mannen zijn geen vrouwen met een penis! Mannen willen niet alleen maar seks! Mannen willen ook bewondering, vrijheid, dingen doen, individualiteit, en ja, ook seks.

Dit luisterboek geeft inzicht in wat een man nodig heeft en hoe je hem dat kunt geven zonder jezelf te verliezen. Hoe je zelf op die perfecte man kunt afstappen maar hem tegelijkertijd het gevoel geeft dat hij jou veroverd heeft. Hoe je voorkomt dat je steeds op de verkeerde valt en waar je naar moet kijken om te ontdekken of hij de ware voor je is. En natuurlijk, hoe je ervoor zorgt dat hij nooit meer bij je weg wil.

De van tijdschriftartikelen en interviews bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk legt uit wat mannen echt willen, zodat jij de voor jou perfecte vent kunt vinden én binden!

Inhoud
Introductie
Versieren is als vissen - gebruik het juiste aas
Mannen en vrouwen begrijpen niets van elkaar
Wat willen mannen nu eigenlijk?
Van oogcontact tot seks - de do's en don'ts
Het kennismakings proces - prijs hem tot je bloost
Hoe verander je een man in 'de ideale man'?
Vrijheid blijheid... en hij doet straks alles voor jou!
Mannen willen bewonderd worden... door jou
Het man's - leer zijn taal begrijpen

MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent

MasterFlirt is een project dat mannen vaardiger maakt in hun omgang met vrouwen. Het werk baseert zich grotendeels op de evolutiepsychologie, waarvan de resultaten worden vertaald in praktische handvatten.

Als mannen gaan vissen, dan doen ze dat met wormen omdat ze weten dat vissen van wormen houden. Zo leven ze zich als het ware in in de behoeftes van de vis. Als mannen gaan versieren, geven ze voornamelijk wat ze zélf nodig hebben… Met als gevolg dat de vrouw zelden bijt. Verleiden is een vaardigheid die iedereen door inzicht en oefening zou kunnen beheersen… en is dus te leren.

Dit luisterboek geeft inzicht en handvatten om de kunst der verleiding onder de knie te krijgen. De van radio en tv bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk legt uit wat vrouwen onbewust aantrekkelijk vinden; “want als je weet hoe je een vrouw moet geven wat ze nodig heeft, is ze als was in je handen“. Dit luisterboek geeft elke man, van jong tot oud, inzicht in de behoeftes van de vrouw, zodat het verleiden van de door hem begeerde vrouw als vanzelf gaat.

Inhoud
Introductie
Ben jij een goede visser?
Vrouwen ontmoeten en aanspreken
Hoe creëer je vertrouwen?
Communiceren - de do's en don'ts
De openingszin en lichaamstaal
De kunst van het manipuleren
Creëer de klik
En zo verleid je iedere vrouw
Uitgegeven door: LuisterWijs
Spreker(s): Tijn van Ewijk
Speelduur: 1 uur 55 min

Grootte: 91 MB

ISBN: 9789461495211