Assortiment

Tijden van Vuur - Carcasonne, 1562. Een jonge vrouw ontvangt een anonieme, verzegelde brief. Het zal haar lot voor altijd veranderen. - Kate Mosse

Een waardige opvolger van Het verloren labyrint, De vergeten tombe en Citadel Spreker(s): Willemijn de Vries
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een waardige opvolger van Het verloren labyrint, De vergeten tombe en Citadel

Carcassonne, 1562. De negentienjarige Minou Joubert ontvangt een anonieme brief in de boekhandel van haar vader. De brief is verzegeld met een opvallend familiewapen, en bevat slechts zeven woorden: Zij weet dat jij in leven bent. Maar voordat Minou de geheimzinnige boodschap kan ontcijferen verandert haar lot voor altijd door een ontmoeting met de jonge hugenoot Piet Reydon. Piet heeft een eigen gevaarlijke missie, en hij heeft Minou’s hulp nodig om de Cité levend te ontvluchten.

Religie zorgt voor steeds meer verdeeldheid in de Midi. Oude vrienden worden aartsvijanden en zowel Minou als Piet komt vast te zitten in Toulouse. Overal in de hele stad laait de spanning op. Als een lang verborgen document boven water dreigt te komen, raakt de machtige en wrede Vrouwe van Puivert geobsedeerd door het document. Het geheim dat het bevat zou haar macht kunnen vernietigen – en dat wil ze koste wat kost voorkomen.

Uitgegeven door: J.M. Meulenhoff
Imprint: Boekerij
Spreker(s): Willemijn de Vries

Speelduur: 15 uur 56 min

Grootte: 875 MB

ISBN: 9789052861234