Assortiment

Thuis in Virgin River - Robyn Carr

Welkom in de prachtige bossen en de stille kleine dorpjes van Noord-Californië. Maak kennis met de stoere helden en de vrouwen die hen liefhebben. Niemand van hen verwacht liefde te vinden, maar... in Virgin River is alles mogelijk. Spreker(s): Marieke de
Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het enige wat Melinda Monroe wil, is wég. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd, en alles haar herinnert aan Mark - haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie voor een verpleeg- en verloskundige in Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut te zijn aan een modderweg, waar ze met haar stadse cabrio meteen vast komt te zitten. En de bejaarde plaatselijke arts, die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar.

Inpakken en wegwezen, denkt ze, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst moet ze onderdak vinden voor deze baby. En misschien moet ze ook eerst maar eens echt kennismaken met Jack, de knappe eigenaar van de plaatselijke bar.

Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben?

Welkom in de prachtige bossen en de stille kleine dorpjes van Noord-Californië. Hier laat New York Times bestsellerauteur Robyn Carr je kennismaken met stoere helden en de vrouwen die hen liefhebben. Niemand van hen verwacht liefde te vinden, maar... in Virgin River is alles mogelijk.

Want als dromen ergens uit kunnen komen, dan is het in Virgin River...

Uitgegeven door: HarperCollins Holland
Oorspronkelijke uitgever: Harlequin
Spreker(s): Marieke de Kruijf

Speelduur: 13 uur 34 min

Grootte: 746 MB

ISBN: 9789402757255