Assortiment

Vliegeren - 50 voorleesverhalen - Thea Dubelaar

Versjes, sprookjes, verhalen, gesprekken, fabels: je vindt ze allemaal in dit heerlijke luisterboek van Thea Dubelaar. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Thea Dubelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Versjes, sprookjes, verhalen, gesprekken, fabels – je vindt ze allemaal in dit heerlijke luisterboek van Thea Dubelaar. Over Benny en zijn konijn Socrates, over zieke Binta uit Senegal, over Maria en de stille optocht van Dwaze Moeders en niet te vergeten over Wissewasje Breekebeen die ging zwemmen met haar rechterbeen en schaatsen met het linker.

In ruim dertig jaar schrijverschap heeft Thea Dubelaar zich ontwikkeld tot een ware alleskunner. Verbazing is haar toverwoord. Volstrekt alledaagse gebeurtenissen weet ze net die twist te geven die ze tot bijzondere verhalen maken. En met hetzelfde gemak snijdt ze zware onderwerpen aan of maakt ze een versje dat beginnende lezertjes zelf aankunnen.

In Vliegeren levert Thea voor elk wat wils. Kort voor de kleinsten, wat langer voor de groteren, maar alles met die bijzondere blik en die bedrieglijk losse toon.
Uitgegeven door: Luistereenboek
Oorspronkelijke uitgever: Gibbon Uitgeefagentschap
Spreker(s): Thea Dubelaar

Speelduur: 3 uur 12 min

Grootte: 294 MB

ISBN: 9789491592584

Gerelateerde producten