Assortiment

Het uur van de haan - Thea Dubelaar

In 'Het uur van de haan' gaat Roy met zijn moeder naar een tropisch eiland om zijn oma te bezoeken. Leeftijd: 11+ Spreker(s): Thea Dubelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

‘Gruwelijk eng’ is het thema van de kinderboekenweek 2017
Eng is Thea Dubelaars boek Het uur van de haan zeker, vooral aan het eind. Het begint relaxed met een reisje voor Roy en zijn moeder naar het tropische eiland waar zijn oma woont. Frederik, de rijke vriend van Roys moeder betaalt. Al gauw blijkt dat hij dat niet zomaar doet. Hij is op zoek naar een zwarte magiër die hem nog rijker kan maken.

In dit boek voor jongeren v.a. 11 jaar ontdekt Roy die zich altijd een volledige Nederlander voelde, dat hij ook een tropische helft heeft, net zo levendig en echt en belangrijk. En het vreemdste is nog dat zijn onbekende tropische Oma Celeste bijna meteen net zo eigen is als zijn geliefde oma De Boer die hij al zijn hele leven kent.

Het zijn de twee oma’s die hem redden uit de duivelse handen van het Grote Kwaad.

Thea Dubelaar (1947) vond de inspiratie voor dit verhaal over zwarte en witte magie op het Caraïbische eiland Guadeloupe waar ze de helft van het jaren woont. Ze schrijft al heel lang spannende en vrolijke verhalen over bijzondere mensen, verbazingwekkende dingen en vreemde gebeurtenissen die zich afspelen in Nederland, Frankrijk, Guadeloupe of in fantasie en sprookjes werelden.

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Thea Dubelaar
Speelduur: 1 uur 14 min

Grootte: 103 MB

ISBN: 9789463270113