Assortiment

Help, ik ben een leeuw - Thea Dubelaar

De dierenarts uit de dierentuin heeft een heel raar plan: hij wil mensen in dieren veranderen en een dierenparadijs maken. Martje en Ronald doen er alles aan om dat te voorkomen! Leeftijd: 9+ Spreker(s): Thea Dubelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Martje verandert in een leeuw als ze een snoepje aanneemt van professor Jaap Oud. De dierenarts van de dierentuin is van plan om alle mensen in dieren te veranderen, zodat de aarde weer een paradijs wordt. Behalve Martje heeft hij ook nog een meisje in een konijn veranderd en een hele familie in pinguins. Gelukkig begrijpt haar vriendje Ronald wat er met Martje is gebeurd. Dapper waagt hij zich in het hol van de leeuw om haar te redden.

Thea Dubelaar vindt dat een verhaal spannend moet zijn, maar ook dat het ergens over moet gaan. Dit verhaal gaat over goed en kwaad. Soms is goed tegelijkertijd niet goed.
Is het goed om de wereld te verbeteren?
Ja.
Maar mag je mensen in dieren veranderen om de wereld te verbeteren? Jaap Oud vindt van wel. Martje is het daar niet mee eens. Zij wil beslist geen dier zijn en ze is erg boos als Jaap Oud haar in een leeuw verandert. Toch begrijpt ze wel dat de dierenarts het goed bedoelt. Daarom helpt ze hem om te ontsnappen uit de gevangenis. Is dat goed of slecht? Thea Dubelaar vind het soms moeilijk om dat zeker te weten.

Inhoud
Alleen in de dierentuin
Ontsnapt
Naar huis
Verdriet
Ronald krijgt een snoepje
Een wit konijn
Martje doet, en Ronald denkt
Pinguins
Het grote boek
Hulp
Een sprookjesboek
De achtervolging
De slang en het konijn
De duif
Uitgegeven door: Zijdar Book
Oorspronkelijke uitgever: Zijdar Book
Spreker(s): Thea Dubelaar
Dieren (233)
leeftijd 9-12 (356)
Zijdar Book (2)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 2 uur 9 min

Grootte: 132 MB

ISBN: 9789461497864

Gerelateerde producten