Assortiment

De avonturen van Dappere Chris - Thea Dubelaar

Bevat de verhalen 'Dappere Chris op de enge zolder', 'Dappere Chris in het enge circus' en 'Dappere Chris in het enge bos'. Leeftijd: 4+ Spreker(s): Thea Dubelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek bevat de verhalen Dappere Chris op de enge zolder, Dappere Chris in het enge circus en Dappere Chris in het enge bos. Deze verhalen zijn ook als los luisterboek beschikbaar.

Inhoud
Dappere Chris op de enge zolder
De oma van Chris komt logeren en ze slaapt op zijn kamer. Chris moet daarom op de griezelige zolder slapen. Daar beleeft hij een eindeloze reeks afschuwelijke avonturen. Eigenlijk zou hij het liefst terugvluchten naar zijn eigen kamer, maar dat kan niet, want dan is dappere Chris niet meer dapper.

Dappere Chris in het enge circus
Dappere Chris durft alles en hij is nooit bang. Nooit? Ook niet als hij in een vreselijk eng circus belandt, waar hij bijna tot moes wordt gestampt door een olifant, als jongleerbal wordt gebruikt en in een donkere kist wordt opgesloten? Nee, zelfs dan niet. Want Chris is de dapperste van allemaal.

Dappere Chris in het enge bos
Chris gaat in zijn eentje het bos in. Hij speelt dat dit een groot, eng bos is, waar hij de vreselijkste wezens tegenkomt, zoals de wolf van Roodkapje, een gevaarlijke leeuw, de reus van klein Duimpje en zelfs een vuurspuwende draak. Chris is nergens bang voor. Behalve voor een troepje enge konijntjes. Dan doet hij zijn ogen dicht.

Uitgegeven door: Luistereenboek
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Ploegsma
Spreker(s): Thea Dubelaar
Speelduur: 0 uur 48 min

Grootte: 45 MB

ISBN: 9789462550544