Assortiment

The Daysies en het mysterie van de verdwenen stem - De coolste band van de wereld - Julia Holtes

Deez en Daisy willen graag zangeres worden. Bij een talentenshow wordt er een stem gestolen. Met bandleden Joep, Tom, Rozzie, en De Manager (Barry Hay) proberen zij de stem terug te krijgen. En worden zij lid van een geheim genootschap. Spreker(s): Barry
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Deez en Daisy dromen ervan om zangeres te worden in een band. Tijdens een auditie van een talentenshow mogen zij allebei naar de finale.

Maar dan wordt er een stem gestolen en is een moeder van een andere kandidaat snode plannen aan het beramen. Deez & Daisy blijken zonder het te weten onderdeel te zijn van een missie van GUOOC, een geheim genootschap dat overal ter wereld kinderen helpt. Gelukkig staan zij er niet alleen voor. Samen met de bandleden Joep, Tom, Rozzie Splash, De Manager (Barry Hay) en Poppy de camouflagekat stellen zij alles in het werk om de stem zo snel mogelijk terug te krijgen. Als dat maar goed afloopt.

The Daysies, de coolste band van de wereld, is een luisteravontuur met spectaculaire geluidseffecten en catchy kinderrock over de belevenissen van Deez & Daisy twee stoere meiden die met hun band The Daysies de wereld rondreizen. Samen met de andere bandleden strijden zij tegen onrecht.

Rolverdeling
Barry Hay: De Manager
Jakob Krabbé: Joep + Ferry Famous
Celia van den Boogert: pushende moeder + baliejuf
Harry Glotzbach: Rozzie Splash + agent
Julia Holtes: Deez + voice-over
Bauke van Boheemen: Olivier + Tom
Laura Homans: Daisy
Frans de Rond: operator Guooc

Uitgegeven door: Hear, hear! - storytellers
Imprint: Hear, hear! - storytellers
Spreker(s): Barry Hay, Jakob Krabbé, Celia van den Boogert, Harry Glotzbach, Julia Holtes, Bauke van Boheemen, Laura Homans, Frans de Rond

Speelduur: 0 uur 35 min

Grootte: 64 MB

ISBN: 9789090324500