Assortiment

The art of war - Winnen zonder strijd - Sun Tzu

In dertien hoofdstukken wordt aangetoond dat inzicht in de problematiek van conflicten niet alleen tot de oplossing ervan kan leiden maar dat ze ermee zelfs kunnen worden voorkomen. Spreker(s): Koen van Huijgevoort
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In The art of war heeft de legendarische Chinese wijsgeer-strateeg Sun Tzu zijn inzichten vastgelegd, die in het Westen beroemd werden als De kunst van het oorlogvoeren. In deze klassieke verhandeling over de krijgskunst ligt de nadruk op de psychologie van de oorlogsvoering, uitgaande van de gedachte dat een gewapend conflict zo veel mogelijk vermeden moet worden.

In dertien hoofdstukken wordt aangetoond dat inzicht in de problematiek van conflicten niet alleen tot de oplossing ervan kan leiden maar dat ze ermee zelfs kunnen worden voorkomen. De praktische psychologische inzichten van Sun Tzu zijn niet alleen relevant voor militair strategen, maar ook voor managers en leidinggevenden. Conflicten transformeren tot kansrijke, positieve situaties: een concept dat niets aan actualiteit heeft ingeboet.

Uitgegeven door: Gottmer Uitgevers
Imprint: Altamira
Spreker(s): Koen van Huijgevoort
Speelduur: 8 uur 4 min

Grootte: 664 MB

ISBN: 9789401304290