Assortiment

Thanda - Het geheim van Sophie - Debby Albers

Een mooie vrouw vol complexen, huidhonger, hunkerend naar haar ware zelf en de prins op het witte paard. Met Mr. Right ervaart ze zowel de hemel als de hel. De zoveelste aanslag op haar leven. Spreker(s): Kayleigh Dulac
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een korte roman vol liefde, romantiek én pijn. Veel pijn. Het verhaal is geschreven in de tijdsgeest van nu waarbij bijzondere ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Je reist mee in het turbulente leven van de hoofdpersonage Sophie en je ervaart haar wonderlijke groei zoals van een klein zaadje groeiend tot een stralende bloem. Maar juist in deze korte ‘snelle’ roman hoor je over het belang van rust. Rust in jezelf, rust in onze turbulente stressvolle maatschappij, waarin velen - onbewust - worden meegezogen in een huiveringwekkende ‘rat race’ en waarbij de verwoestende werking van angst overheerst.
Het enige antwoord hierop is de rust die de Liefde uitstraalt. Liefde is een natuurlijke energie voor iedereen herkenbaar vanuit ons gouden eerlijke hart. Ook Sophie ervaart dat zo. In een tijdsbestek van vijf jaar verandert Sophie van een onzekere stressvolle controlefreak zonder eigenwaarde en zelfliefde, tot een krachtige persoonlijkheid vol zelfvertrouwen, sensuele kracht én liefde voor zichzelf. Een vrouw die verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen leven, haar vrijheid ervaart en goed weet wat zij wil. ‘The show must go on!’ Het kleine zaadje in haar is tot zijn volledige bloei gekomen. Luister Thanda. Luister over Liefde en voel de verborgen boodschappen in je hart.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Kayleigh Dulac

Speelduur: 4 uur 45 min

Grootte: 391 MB

ISBN: 9789462552043