Assortiment

Overprikkeling en Alter Major - Kiezen en koers houden - Mediteren met Tessa Gottschal - Tessa Gottschal

Dit luisterboek is om stand te houden als je door een veelvoud aan informatie overladen wordt. Het versterkt je instinctieve evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Spreker(s): Tessa Gottschal
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Door dit luisterboek kun je makkelijker met veranderingen omgaan, wordt kiezen overzichtelijker en raak je minder overspoeld door informatie, tegenstrijdigheden en verschillende keuzemogelijkheden.

Hoe heerlijk keuze-vrijheid en het IT-tijdperk ook is, het heeft nadelen. Achter al die informatie en keuzes aanhollen om maar niets te missen is geen oplossing. Net zomin als jezelf afzonderen en ‘naast de maatschappij’ gaan staan.

Dit luisterboek leert je met 4 oefeningen bestand te raken tegen overprikkeling en informatie-stress. Het leert je omgaan met de huidige snelheid van leven, de vele keuze-mogelijkheden en informatie-stromen (via media, internet) die elke dag op je af komen.

De oefeningen activeren een natuurlijk filter. Het grijpt terug op een specifiek oud deel van de hersenen: de Alter Major. Juist dit deel helpt snel te kunnen selecteren. Niet vanuit een overlevings-modus maar vanuit kalmte en overzicht.

Een handleiding in pdf-formaat wordt meegeleverd. U leest daarin waardevolle adviezen.

Inhoud
1. Introductie
2. Basismeditatie
3. Alter major en wortelchakra
4. Alter major en keelchakra
5. Een wandeling

Uitgegeven door: Gottswaal
Spreker(s): Tessa Gottschal
Gezondheid (275)
Gottswaal (14)
Meditatie (186)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 1 uur 12 min

Grootte: 99 MB

ISBN: 9789071878077