Assortiment

Goed ontspannen - Goed slapen - Mediteren met Tessa Gottschal - Tessa Gottschal

Ben je gespannen? Slaap je beroerd? Staat je hoofd maar niet stil? Leer opnieuw hoe gemakkelijk ontspannen is en val met dit luisterboek moeiteloos in slaap. Spreker(s): Tessa Gottschal
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Is het moeilijk om te ontspannen? Heeft u slaapproblemen? Met dit luisterboek wordt het een stuk makkelijker.

Ontspannen en slapen is makkelijk. Dat is zo. Het is tenslotte niet iets wat we hoeven aan te leren. Helaas, kunt u het wel kwijtraken. Pas dan merk je dat ontspannen en in slaap vallen of ongestoord doorslapen minder eenvoudig is als het lijkt.

Van belang bij ontspannings- en slaapproblemen is het leren richten van geestelijke activiteiten. Gedachten als "Had ik maar ...." of “Ik moet nog ...” helpen niet om te ontspannen.In al de situaties waarbij gedachten en gevoelens verhinderen dat u kunt ontspannen of in slaap vallen is het raadzaam te leren hoe u dit geestelijke proces kunt sturen.

Tips zoals "Als je wakker blijft omdat er iets is wat je niet mag vergeten, schrijf het dan op." zijn deels raadzaam. Wij raden ze aan, maar meer als brug. Tot het moment waarop u uw eigen geest zo getraind is dat het voldoende is om een geestelijke aantekening te maken.
Hiervoor zijn slechts drie ingredienten nodig: focuskracht, vastbeslotenheid en doorzettingsvermogen.

Al deze punten traint u tijdens mediteren. Meditatie is een probaat middel bij ontspannings- en slaapstoornissen. Niet alleen op het moment zelf. Juist ook lang voor die tijd. Klik hier door voor meer informatie over de waarde en het nut van meditatie.

Op het luisterboek staat een meditatie die helpt te ontspannen. Omdat u deze meditatie liggend uitvoert, kunt u hem ook gebruiken om in slaap te vallen.Stapsgewijs leert u nagaan waar in uw lichaam nog spanning zit en deze vervolgens los te laten. Zo bouwt u geleidelijk meer ontspanning op.

Een handleiding in pdf-formaat wordt meegeleverd. U leest daarin waardevolle adviezen.

Er kan nog een andere reden zijn waarom slecht kunt ontspannen of in slaap vallen. Bent u bijvoorbeeld iemand die gevoelig is voor de indrukken van uw omgeving? Neemt u ongemerkt gevoelens van anderen op, dan verhinderen deze dat u makkelijk ontspant. Deze psyche-vreemde energie -energie die dus niet van uzelf is- komt voor als u bijv.veel betrokken bent met anderen. Als u hulpvaardigheid nodig is, of onderdeel van uw werk is e.d.

Is dit waar u het meeste last van heeft dan is een ander luisterboek handig. U kunt denken aan Neutraliteit, de sterkste energiebeschermer en Aura en chakra’s versterken en beschermen.

Inhoud
1. Ontspanning en rust


Uitgegeven door: Gottswaal
Spreker(s): Tessa Gottschal
Gezondheid (275)
Gottswaal (14)
Meditatie (186)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 27 min

Grootte: 8 MB

ISBN: 9789071878060