Assortiment

Aura’s & Chakra’s versterken en beschermen, de Complete Versie - Mediteren met Tessa Gottschal - Tessa Gottschal

Werken met je auralagen en je chakra's is een manier om de aanpassingssnelheid van jeeigen elektro-magnetische veld te verhogen. Spreker(s): Tessa Gottschal
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In het lichaam communiceren veel cellen met elkaar door kleine elektro-magnetischesignalen. Door toenemende draadloze IT-technieken ontstaat er soms concurrentie metdie elektro-magnetische signalen. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar het vergt welaanpassing. Vooral van die mensen die (over)gevoelig zijn.

Werken met je auralagen en je chakra's is een manier om de aanpassingssnelheid van jeeigen elektro-magnetische veld te verhogen. Daarmee ben je beter toegerust om zulke veranderingen op te vangen.

Effecten van dit luisterboek
De effecten die je van het luisterboek kunt merken zijn:
* Je waarnemingsvermogen van energetische veranderingen groeit
* Het beschermen van de chakra-ingangen geeft meer veerkracht. Die beschermingdient als een soort stootkussen, wat de impact op je energie-systeem verlaagt.
* Het versterken en voeden van de auralagen geeft meer vitaliteit
* Je energetische, en daarmee psychische, stabiliteit groeit
* Het luisterboek vormt een gezonde energetische buffer in contact met anderen.
* Stemmingen of negatieve energie van anderen krijgen minder grip op je.

Achtergrondinformatie over de gekozen meditatie-technieken
Met de tracks leer je afzonderlijke fasen die je naar eigen voorkeur kunt gebruiken terversterking van de auralagen en chakra's. De onderdelen werken voedend en beschermend.

Met track 1 leer je mediteren (Basismeditatie). Track 2 leert de positie en basiskleur vande chakra's, inclusief het twééde eerste chakra (basischakra). Het eerste chakra heet ookwel wortelchakra. Het basischakra ligt er vlakbij, met zijn ingang aan de voorzijde, integenstelling tot het wortelchakra dat aan de onderzijde van het lichaam ligt (het perineum).Uitgebreide informatie over deze tracks staat in de brochure van het luisterboek Rust &Evenwicht.
* Track 3 Reinigen van de chakra's is het vervolg op track 2 wat een eenvoudige oefeningis om met de chakra's te werken. Met track 3 wordt aan de hand van de huiskleur van ieder chakra én zijn helende kleuren, nog dieper de chakra's gevoed en gereinigd. De oefening vraagt een beter concentratievermogen dan bij track 2.
* Met track 4 Chakra's beschermen leer je hoe je op passende wijze de ingang van dechakra's beschermt. Zodanig dat ze nog open genoeg staan en tegelijkertijd eenfilterlaag hebben. Die filterlaag dient als 'schokdemper' voor onprettige of negatieveenergieën.
* In track 5, Opbouwen van de auralagen, staat precies op welke wijze de auralagenopgebouwd dienen te worden. Zowel qua richting, kleur en volgorde. Door de auralagengoed gevuld te houden, voorzien ze de betreffende chakra's van voeding en dragen ze bij aan je energetische bescherming. Een gezond antwoord op alle elektro-magnetische impulsen van de huidige samenleving.

Elektro-stress, wifi, gsm-masten
We kunnen er niet langer omheen: onze leefwereld raakt omringd door apparatuur dieelektro-magnetische impulsen afgeeft. Je volledig terugtrekken is amper een reële optie.
Een beter idee is het wellicht om naast technische oplossingen de eigen trillingsfrequentieste versnellen. Een goedkope manier om dit te doen is met meditaties waarin je de chakra's betrekt. Hoe beter de chakra's in balans blijven, des te meer je de 'bombardementen' van al die draadloze technieken kunt opvangen.

Meditatie en psychologische ontwikkeling
Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat de psychologische gebieden van het eerste,tweede en derde chakra stabiel zijn. Het is met name bij deze drie dat tot uitdrukkingkomt hoe gezond je eigenwaarde is. Deels komt dat tot uiting in je leefwijze. Veelmeer nog door de persoonlijke afweermechanismen.

Ongezonde & gezonde afweer
Ieder mens hanteert afweermechanismen, dat houdt hem gezond. Er zijn echter gezondeen ongezonde afweermechanismen. De ongezonde vergen veel kracht, zowel lichamelijk,emotioneel als mentaal. Het blijkt dat bij chronische ziekten/klachten juist deze een grote rol spelen. Ze saboteren iedere poging tot herstel en een gelukkiger leven.

Enkele voorbeelden van ongezonde afweermechanismen zijn:
* doen alsof er niets aan de hand is
* overdrijven (perfectionisme, jezelf sterker voordoen, workaholic, etc.)
* zwart-wit denken
* in het wilde weg wat doen (impulsiviteit, eetstoornissen, dwangmatigheid, etc.)

Uitgegeven door: Gottswaal
Oorspronkelijke uitgever: Gottswaal
Spreker(s): Tessa Gottschal
Speelduur: 1 uur 2 min

Grootte: 115 MB

ISBN: 9789071878213