Assortiment

Obsessie - Tatiana de Rosnay

Een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Spreker(s): Tanneke Hartzuiker
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Na haar scheiding vindt Pascaline hét perfecte appartement in Parijs. Het is licht, heeft twee kamers en uitzicht op een levendige straat. Hier kan ze geleidelijk aan haar leven weer oppakken. Maar al snel voelt ze zich onrustig in huis, en slapen lukt al helemaal niet. Van een buurvrouw hoort Pascaline over het drama dat zich tien jaar eerder in het appartement heeft afgespeeld: een meisje van achttien is verkracht en vermoord in Pascalines nieuwe slaapkamer. Pascaline raakt geobsedeerd door de moord en langzaam maar zeker brengt deze obsessie haar eigen verborgen kwetsuur naar boven: het verlies van haar babydochtertje.

Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay Obsessie schreef, ontkiemde het idee dat uiteindelijk Haar naam was Sarah zou worden.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Tanneke Hartzuiker

Speelduur: 2 uur 57 min

Grootte: 162 MB

ISBN: 9789026339578