Assortiment

December in de zomer - Tamara Sturm

In dit boek neemt Tamara je mee op reis door Australië. 2 weken reist ze met haar gezin door Queensland en 2 weken door Victoria. Je hoort een bijzonder reisverslag. Spreker(s): Tamara Sturm
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

December in de zomer, dat is de titel van mijn boek. Waarom? Omdat het aan deze kant van de aardbol niet gebruikelijk is dat december in de zomer valt en ook niet om in december in zomerkleding te lopen. Aan de andere kant van de wereld, namelijk Australië, is het juist heel normaal. Het is een reisverhaal geworden met vele hoogtepunten en bijzondere ontmoetingen. Dit luisterboek is ook als leesboek uitgebracht. Een greep uit de recensies:

*Ter voorbereiding op een reis naar Australië, of gewoon voor iedereen die van reizen houdt erg leuk om te lezen. Wetenswaardigheden over dit immense land en zijn bewoners worden afgewisseld met persoonlijke (gezins-)reiservaringen. Soms serieus, dan weer hilarisch. Door de vlotte schrijfstijl las ik het in één keer uit. Ik kreeg er weer de reiskriebels van!

* Tamara heeft een prachtig verslag geschreven over haar ervaringen met haar gezin in Australië. Hoe ze, na zoveel jaar, haar familie weer in de armen kon sluiten en hoe ze genoten van de natuur en de bijzondere dieren die ze tegen kwamen in Australië. Het boekje leest makkelijk en door de levendige manier van schrijven heb je het gevoel er zelf bij te zijn. Een echte aanrader!

Veel luisterplezier!

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Lecturium Uitgeverij
Spreker(s): Tamara Sturm
Speelduur: 2 uur 26 min

Grootte: 201 MB

ISBN: 9789463270151