Assortiment

Power moments 2 - Sylvia Roosendaal

Als je weinig tijd hebt, maar wel wilt ontspannen, reinigen, energie krijgen of schoonmaken, dan kan dat in vijf intensieve minuten. Spreker(s): Sylvia Roosendaal, Ulrike Hartung, Willem Jan van de Wetering
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De kracht van het Power moments 2 luisterboek schuilt in de zeven visualisaties en meditaties van slechts 5 minuten. Het eerste Power moments luisterboek was een groot succes, dus was het tijd voor een vervolg. Als je weinig tijd hebt, maar wel wilt ontspannen, reinigen, energie krijgen of schoonmaken, dan kan dat in vijf intensieve minuten.

Power moments 2 brengt zeven visualisaties van 5 tot 7 minuten die je overal en ieder moment van de dag kunt doen om even de kracht te vinden, te ontspannen, op te laden met energie, helder te worden in je hoofd. Power Moments kan je beluisteren wanneer je maar wilt. Je hoeft niet op je yogamat te gaan liggen om deze visualisaties te kunnen doen. Je zit achter je computer en ervaart een dip; dan zet je het luisterboek aan en in 5 minuten voel je je weer fit. Dat is de kracht van Power Moments.

Inhoud
Een goed begin (Sylvia Roosendaal)
Met de stroom mee (Willem Jan van de Wetering)
Helderheid (Ulrike Hartung)
Geborgenheid (Sylvia Roosendaal)
Bomen en bloemen energie (Willem Jan van de Wetering)
Laad je op met pure energie (Ulrike Hartung)
Liefde (Willem Jan van de Wetering)
Uitgegeven door: GVMedia
Spreker(s): Sylvia Roosendaal, Ulrike Hartung, Willem Jan van de Wetering
Speelduur: 0 uur 49 min

Grootte: 48 MB

ISBN: 9789461497291