Assortiment

De Hongerspelen - De wereldwijde bestseller - Suzanne Collins

De Hongerspelen betekenen een doodvonnis voor het zusje van Katniss. Ze besluit haar plek in te nemen. De hele bevolking volgt de strijd van Katniss in de arena, als bron van vermaak. Leeftijd: 14+ Spreker(s): Lineke Rijxman
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Katniss Everdeen woont in het twaalfde en armste district van Panem, het land dat ooit bekend stond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool.

Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgekozen...

Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven?

Van het boek gingen in Nederland inmiddels al meer dan 125.000 exemplaren over de toonbank. Ook de speelfilm die eerder dit jaar uitkwam was zeer succesvol en won onder andere drie MTV Movie Awards. En vanaf het najaar van 2012 is de internationale hit De Hongerspelen ook als luisterboek verkrijgbaar als integrale versie.

De Hongerspelen is een ultime luisterervaring die niemand mag missen!

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Van Goor Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Spreker(s): Lineke Rijxman
Speelduur: 10 uur 22 min

Grootte: 371 MB

ISBN: 9789047614111