Assortiment

SuperSlapen - Praktische lifestyle-principes voor je beste nachtrust ooit - Floris Wouterson

Als je goed slaapt heb je een 5x kleinere kans om verkouden te worden, je herstelt sneller van blessures, het voorkomt voortijdig overlijden en zelfs kanker. Superslapen laat zien hoe je sneller afvalt als je goed slaapt. Spreker(s): Floris Wouterson
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer of (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een goede nachtrust geniet. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je fouten op het werk, ben je een risico op de weg en is de kans op sportblessures zelfs 40 procent groter. Daarmee heeft slecht slapen een duidelijk groeiende economische impact.

Een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Dan krijg je concentratieproblemen en een dalende productiviteit. Op de lange termijn vergroot het je kans op een burn-out en zelfs op kanker. Val je lastig in slaap? Lig je uren wakker? Kom je ‘s morgens moeilijk je bed uit? Dan is dit boek voor jou!

In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode zonder radicale veranderingen, maar met kleine stapjes die grote effecten hebben. Word ook een superslaper en ontdek:
• Wat de allerslechtste slaaphouding is en hoe je die in één keer afleert
• Wat de Wake Up Happy-methode is en hoe je die toepast in 5 minuten per dag
• Hoe je door de Ultieme Powernap Formule veel meer energie hebt
• Hoe je met de juiste voedingsmiddelen beter kunt slapen
• Hoe topsporters met slapen hun prestaties drastisch verbeteren

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Floris Wouterson

Speelduur: 5 uur 53 min

Grootte: 485 MB

ISBN: 9789463270694