Assortiment

Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind - Jelmer Jepsen

Nieuwe hilarische serie over de 11-jarige Sam die op een boerderij woont en gaat stuntvloggen. Leeftijd: 10+ Spreker(s): Job Bovelander
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind van Jelmer Jepsen is het eerste deel van een nieuwe megagrappige serie over de 11-jarige Sam die op een boerderij woont en gaat stuntvloggen. Met illustraties van striptekenaar Wilbert van der Steen.
Don’t try this at home!

De vakantie is aangebroken, maar Sam ziet er als een berg tegen op. Andere klasgenootjes vertrekken naar Spanje of Italië, maar omdat Sams vader boer is, gaan ze eigenlijk nooit weg. Grote Verveling ligt dus ook dit jaar weer op de loer. Dan krijgt Sam van zijn ouders een vlogcamera. Eindelijk, nu kan hij net als iedereen gaan vloggen. Maar hoe krijgt hij zoveel mogelijk likes? Door te gaan stuntvloggen!

Jelmer Jespen schreef eerder drie lovend ontvangen romans voor volwassenen. Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind is zijn jeugddebuut. Illustrator Wilbert van der Steen ontving voor zijn graphic novel Zon de Willy Vandersteenprijs.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Imprint: Luitingh-Sijthoff
Spreker(s): Job Bovelander

Speelduur: 4 uur 24 min

Grootte: 242 MB

ISBN: 9789024589487