Assortiment

Storytelling in 12 stappen - Op reis met de held - Mieke Bouma

‘Storytelling in 12 stappen’ onthult stap voor stap waar goede verhalen aan moeten voldoen en helpt verhalenvertellers, auteurs en scenaristen bij het construeren van plots en het creëren van universele en levensechte karakters. Spreker(s): Mieke Bouma
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Storytelling in 12 stappen onthult stap voor stap waar goede verhalen aan moeten voldoen en helpt verhalenvertellers, auteurs en scenaristen bij het construeren van sterke plots en het creëren van universele en levensechte karakters. En dat niet alleen, de structuur in 12 stappen leert je ook veel over je eigen levensverhaal.

Het luisterboek behandelt op praktische en inspirerende wijze de mythische verhaalstructuur, ook wel de Reis van de Held genoemd.
Deze zogenaamde ‘monomythe’ is ooit door Joseph Campbell beschreven in ‘De held met de duizend gezichten’ en vormt voor schrijvers en verhalenvertellers al heel lang een onuitputtelijke inspiratiebron. Het boek is een avontuur voor iedereen die van verhalen houdt en die de magie van een goed verhaal wil ontsluiten.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: AtlasContact
Spreker(s): Mieke Bouma

Speelduur: 4 uur 42 min

Grootte: 387 MB

ISBN: 9789045040967