Assortiment

Sterrenregen - Colleen Hoover

Colleen Hoover maakte een klapper met 'Sterrenhemel', het verhaal van Sky. In 'Sterrenregen' geeft ze het woord aan de mannelijke hoofdpersoon: Dean Holder, de jongen op wie talloze meisje hopeloos verliefd zijn geworden. Spreker(s): Job Bovelander
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Sterrenregen van Colleen Hoover: Holders kant van het verhaal.

Dean Holder heeft twee mensen ontzettend in de steek gelaten: zijn zus, Lesslie, en zijn vroegere buurmeisje, Hope. Er flakkert voor het eerst in tijden weer iets van hoop in hem op als hij bij de supermarkt een meisje tegenkomt dat sprekend lijkt op het buurmeisje dat hij jaren geleden voor het laatst heeft gezien. Maar... ze stelt zich voor als Sky. En hoe hij ook zijn best doet, ze lijkt zich hem of hun verleden niet te herinneren. Is dit wel de echte Hope? Op een gegeven moment wordt hij zo verliefd op haar dat hij niet meer weet of hij dat nou wil of niet.

De Amerikaanse new adult-auteur Colleen Hoover maakte een klapper met Sterrenhemel, het verhaal van Sky. In Sterrenregen geeft ze het woord aan de mannelijke hoofdpersoon: Dean Holder, de jongen op wie talloze meisje hopeloos verliefd zijn geworden.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Job Bovelander
Rubinstein Audio (812)
Uitgeverij De Fontein (133)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 29 min

Grootte: 521 MB

ISBN: 9789462539037