Assortiment

Sterrenkunde - Govert Schilling

'Sterrenkunde' is een tot de verbeelding sprekende ruimtereis en brengt de amateur-astronoom en passant de laatste ontwikkelingen op het gebied van sterrenkunde bij. Spreker(s): Tessel Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Benieuwd naar het verschil tussen de Grote en de Kleine Beer? Weten hoe een telescoop werkt? Wetenschapsjournalist Govert Schilling biedt een verfrissende inkijk in de kosmos. Hij schetst het heelal aan de hand van een aantal thema's. In 'gluren bij de buren' legt hij uit hoe andere planeten in ons zonnestelsel met hulp van onbemande ruimtesondes worden onderzocht. In 'sterrenstof' verhaalt hij de scheikundige evolutie van het heelal en duidt hij de herkomst van de elementen. In 'buitenaards leven' gaat hij in op de vraag die ieder klein kind zich stelt: is er leven mogelijk op andere planeten dan op de aarde?
Govert Schilling licht een tipje van de sluier op over alles wat we nog niet weten van donkere materie, donkere energie en de oerknal. 'Sterrenkunde' is een tot de verbeelding sprekende ruimtereis en brengt de amateur-astronoom en passant de laatste ontwikkelingen op het gebied van sterrenkunde bij.
Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Athenaeum
Spreker(s): Tessel Blok
Athenaeum (15)
Singel Uitgeverijen (540)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 5 uur 18 min

Grootte: 291 MB

ISBN: 9789025311216