Assortiment

Start UP! - Hoe jij jouw idee vleugels geeft - Leo Pot

Dit boek laat zien hoe je als beginnende ondernemer je creativiteit ontwikkelt, tot goede ideeën komt, een helder en concreet plan maakt, aan geld komt en hoe je je plan succesvol van de grond krijgt. Spreker(s): Timo Kamst
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Je bent beginnend ondernemer of droomt ervan om – al dan niet naast je huidige baan – je eigen bedrijf op te zetten. Je hebt een briljant idee of bent op zoek naar een lumineuze oplossing voor dat ene gat in de markt. Liefst zou je er morgen al mee aan de slag gaan. Maar hoe pak je het slim aan?

Start UP! is een inspiratieboek voor beginnende ondernemers die kansen ruiken. Het laat zien hoe je je creativiteit ontwikkelt, hoe je tot goede ideeën komt en hoe je een helder en concreet plan maakt. Maar ook hoe je aan geld komt om dat plan te realiseren en welke stappen er vervolgens nodig zijn om je plan succesvol van de grond te krijgen. Start UP! staat boordevol praktische informatie om je idee vleugels te geven. Een onmisbare handleiding voor iedere starter die liever onderneemt dan leest!

• Een praktisch boek voor iedereen die liever onderneemt dan leest – en popelt om te starten.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Timo Kamst
Speelduur: 1 uur 52 min

Grootte: 154 MB

ISBN: 9789462552463