Assortiment

Spreken met passie - De kracht van storytelling - Henk Jan Kamsteeg

'Spreken met passie' leert je je eigen verhaal zo goed en effectief mogelijk over te brengen. Een must voor iedereen die moet overtuigen. Spreker(s): Henk Jan Kamsteeg
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Niets werkt krachtiger dan een sterk verhaal om je ideeën goed over het voetlicht te brengen en zo mensen aan je te binden. Maar het bedenken en vertellen van een goed verhaal is nog niet zo eenvoudig. Zo ondervindt ook Victor. Zijn vreugde over zijn recente promotie tot manager externe relaties wordt overschaduwd door zijn matige prestaties bij het geven van lezingen die bij de nieuwe functie horen. Dan ontmoet hij Willem, die storytelling tot in de in de puntjes beheerst en zijn publiek, groot of klein, iedere keer weer weet te boeien. Willem neemt Victor op sleeptouw en leert hem – en de lezer met hem – wat er allemaal komt kijken bij een echt goed verhaal.

In dit boek brengt Henk Jan Kamsteeg theorie en praktijk bij elkaar door de lessen uit zijn jarenlange ervaring als trainer en storyteller in een meeslepend verhaal te gieten, zodat je te weten komt hoe je jouw verhaal voortaan kunt verpakken, en bovendien weer een mooi verhaal rijker bent.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: Business Contact
Spreker(s): Henk Jan Kamsteeg

Speelduur: 2 uur 24 min

Grootte: 198 MB

ISBN: 9789047013402